HTML

Spatial Blog

Önálló laborhoz tartozó blog lenne ez a BME TMIT tanszékén Internet és infokommunikációs alkalmazásai szakirányon. A téma pedig: Üzleti intelligencia és térképi megjelenítési lehetőségei (Oracle 11g technológiák, úgymint Spatial és most már Java, mint fejlesztő környezet)

Utolsó kommentek

  • Sümeghy Tamás: Köszönöm a biztatást, igyekezni fogok. A rendszertervezésről szóló cikket is köszönöm, a jövő félé... (2008.05.23. 18:29) Rendszerterv update
  • Tony: Megnéztem a rendszertervet. Nem rossz! Kíváncsi leszek, hogy sikerül-e ez alapján, ehhez idomulva ... (2008.05.15. 23:05) Rendszerterv update
  • Izsák Tamás: Szia Tamás, az előadásokat már letöltheted a HOUG archívumából. üdv.: Izsák Tamás www.APEXblog.h... (2008.04.30. 20:11) HOUG 2008 - visszatekintés
  • Sümeghy Tamás: Szia! Igazából nem a tervezés részére használtam a Visio-t, csak a papírra vetett tervemet akarta... (2008.04.27. 22:51) Amit az iskolában tanulunk és a való élet :)
  • Sárecz Lajos: Az itt az ide akart mutatni: www.oracle.com/technology/products/developer-tools/index.html (2008.04.27. 22:26) Amit az iskolában tanulunk és a való élet :)
  • Utolsó 20

2008.05.23. 18:04 Pell Mell

Szóbeli beszámoló és a félév vége

Amint korábban ígértem, megérkezett a szóbeli beszámolóm is, itten olvasható. Tartottam már ennél lényegesen jobb szóbelit is, egy kicsit azt hiszem kiveszett belőlem a lendület így félév végére. Azért olyan nagyon vészes nem lett, szerintem :)

Ami a jövőt illeti, most éppen nem tudom még, hogy hogyan alakul a nyaram, de mindenképpen szeretnék egy kicsit az önlabbal is foglalkozni, ha nem is olyan intenzíven, mint eddig. Azért jobb volna úgy folytatni a dolgot szeptemberben, hogy nem kell átolvasnom az előző két félév doksiait, csak hogy eszembe jusson, mivel is foglalkoztam eddig.

Amennyiben lustaságom miatt legközelebb csak szeptemberben vetemednék írásra, akkor Mindenkinek napsütéses nyarat kívánok, és köszönöm az eddigi megtisztelő figyelmet!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://sumeghy-onlab.blog.hu/api/trackback/id/tr35484393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása